logga
loading...

Vinnaljus är en marschall för evigt. Ljuset har en permanent och säker icke brännbar glasfiberveke. Stearin eller ljusstumpar kan användas som bränsle och återvinnas enkelt och miljövänligt. Av gamla ljus och stearinrester blir så nytt ljus, evighetsljus. 
Stearinljus är inte bara vackra, stearinet är också en värdefull råvara. Men vad händer med ljusen när de brunnit ner och bara stumparna blir kvar? I varje hushåll finns det ljusstumpar och rester av stearin som slängs bort.
I flera år har vi arbetat med att utveckla en stearin driven marschall. Att använda stearin som bränsle har många fördelar gentemot alkohol eller petroleum. På grund av stearinets höga antändningstemperatur är det inte farligt. Det flytande stearinet är varmt men aldrig så varmt att man kan bränna sig. Stearin genererar ett naturligt varmt, och mjukt ljus. Stearin luktar inte och är inte skadligt för miljön. Stearin är ett billigt bränsle, speciellt om man kan återvinna ljusstumpar.
VINNALJUS är en helt ny produkt på markanaden med keramikeldar som eldas med överblivna ljusstumpar eller löst stearinpulver. Vinnaljus är alltså en marschall för evigt. Ljuset har en permanent och säker icke brännbar glasfiberveke. Stearin eller ljusstumpar kan användas som bränsle och återvinnas enkelt och miljövänligt. Av gamla ljus och stearinrester blir så nytt ljus.
På balkongen, vid uteplatsen, längs en väg eller i den snöiga trädgården, var som helst utomhus där man önskar en stämningsfull belysning kommer vinnaljuset väl till pass. Keramiken är frostbeständig och den kraftiga lågan är vindsäker och lyser ljust.
En marschall för hela året. Eftersom lågan är så stor lämpar sig Vinnaljus Outdoor bara för utomhusbruk.
Vinnaljuset tillverkas enbart av företaget DENK och är patentskyddat.

Vinnaljus CeraLava Outdoor
Vinnaljus CeraNatur Outdoor
Vinnaljus Granicium Outdoor
Vinnaljus CeraLava Outdoor
Vinnaljus CeraLava Outdoor
Vinnaljus CeraLava Outdoor
Vinnaljus Granicium Outdoor
Vinnaljus CeraNatur Outdoor
Vinnaljus CeraLava Outdoor