Eldstad för inomhus eller utomhusbruk


Att ha en eldstad i hemmet drömmer ju många om, att kunna slappna av framför en brasa med en bra bok i höstmörkret.
Detta har tidigare varit svårt för människor som bor i lägenhet, eller hus utan skorsten. Med en skorstensfri spis hemma är detta problem enkelt åtgärdat. Det är inte bara mysigt, och värmande- utan det är även en viktig inredningsdetalj.
En etanolkamin är en skorstensfri spis, vilket varken kräver ved eller skorsten i huset, eller lägenheten. Du kan placera din etanolkamin vart det dig behagar för stunden, kanske i vardagsrummet, eller sovrummet.
Letar du efter en stilren, stämningshöjande och avkopplande eld för hemmet eller till trädgården, så hittar du säkert här hos
Brunnsboden Design där vi lagt in ett urval av eldstadsmodeller, braskaminer för bord väggar och golv, vi kan därför alltid erbjuda dig praktiska och väldesignade dekorationseldar & etanolspisar till förmånliga priser.
Våra eldstäder drivs på bioetanol och avger c:a 750-2000W miljövänlig värme i 2-7 timmar utan rök & skorsten.
Bioetanol är miljövänligt och biologiskt nedbrytningsbart som endast släpper ifrån sig vattenånga. Du slipper dessutom både rök och lukt! Etanolkaminer anses som helt ofarliga, inte minst då de varken utger några giftiga gaser, och ofta har en väl skyddad låga!

Ta en titt på vårat utbud av Dekorationseldar Etanolspisar här i E-butiken.